top of page
  • Мина

Вдъхновение за Новогодишната Нощ - 21 Рокли с Намаление


2018-та се изниза набързо и ето че отново сме на прага да посрещнем една нова година. Без значение дали се приготвяме за голямо парти или за спокойна семейна вечеря, всяка от нас иска да изглежда добре и да се чувства уверена в себе си при посрещането на новата година.

Много хора вярват в максимата "Нова Година = Ново Начало" и ако и ти си една от тях, то със сигурност искаш да изглеждаш ослепително именно когато това ново начало започва. Нещо като да влезеш в новата година с десния крак. Та в случай, че все още се чудиш на какво да заложиш в тази специална нощ, на помощ се притича добра приятелка (тоест аз) с няколко идеи в последния момент. И по-важното е, че всички рокли, които споменавам тук са с намаление. Така няма да се наложи да започнеш новата година разорена. Вярно, че красотата изисква жертви, но понякога можем да си спестим някои от тях, благодарение на разпродажбите.

Още по-добрата новина е, че всички модели, които съм подбрала тук, с малко въображение и различни аксесоари, имат възможност да бъдат носени отново на най-различни мероприятия.

Да започваме?

Преди това обаче - защо рокли? За мен лично роклята е онази дреха, към която прибягвам, когато се чудя какво да облека. Когато кройката е правилната за типа тяло и разбира се, е добре ушита, може да бъде много удобна дреха. Освен това е и лесна и забавна основа за безброй стилове - в зависимост от аксесоарите и обувките (включително и кецове) възможните визии нямат край.

Малка Черна Рокля

Да, малката черна рокля е класика, когато говорим за специален повод, и никога няма да сбъркаш ако решиш да заложиш на нея. За това тук ти предлагам шест модела, идеални за новогодищната нощ. Добави малко блясък с аксесоари (и грим) и няма как да не започнеш новата година със стил. Всяка една от роклите по-долу лесно се вписва във всякакви ситуации - от ежедневно бизнес облекло, през вечер навън и стигнем до предстоящата сватбата на някой приятел след няколко месеца. Малката черна рокля е без съмнение ценен приятел в гардероба, който ще ти се притичва на помощ дълго време.

Детайли и линкове към продуктите:

Нека Новата Година Бъде Бляскава

Ако обичаш бляскавите елементи, новогодишната нощ е най-подходящото събитие за такова облекло. Пайтите в роклите (и не само) са тренд вече няколко години, и очевидно набира все повече сила и почитатели. Така че ако все още не разполагаш с такава рокля, прегледай шестте предложения по-долу - може да се убедиш, че имаш нужда точно от нещо такова.

Детайли и линкове към продуктите:

Бъди Цветът в Новогодишната Нощ

Не се ограничавай само до черно или лъскави пайети. Бъди различна и не се страхувай да се открояваш в тълпата.

Детайли и линкове към продуктите:

Дълга Рокля

Ако партито, което планираш да посетиш е строго официално и предпочиташ да заложиш на дълга рокля, не се притеснявай - помислила съм и за теб. И за портфейла ти - отново, и трите модела са на разподажба.

Детайли и линкове към продуктите:

Искрено се надявам, че това малко вдъхновение в последния момент ти е било от полза.

Пожелавам ти една незабравима новогодишна нощ и една 2019-та изпълнена с магия, лични и професионални победи и безброй щастливи моменти! За много години! 🥂

Follow me on Instagram

bottom of page